Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Subaru Solterra

Dit du vil, når du vil
Vår aller første elbil er en ekte e-SUV egnet for norske forhold – en real allværsbil perfekt for aktive nordmenn! 

For oss er en SUV en SUV, også når den går på batteri. Du skal slippe å bekymre deg for røffe forhold, enten du er på siste gjørmete strekket til hytta eller skal rekke et møte en snørik vinterdag i byen. Med SOLTERRA kommer du fram dit du vil, når du vil!

Nye e-Suv, samme DNA

Vår nye e-SUV kommer selvsagt med firehjulstrekk som standard, her har Subaru brukt all sin ekspertise og prestisje innen AWD på sin første elbil. SOLTERRA har også karakteristiske trekk som er Subaru verdig, modellen kommer nemlig med høy bakkeklaring på hele 21 centimeter!

Rå på røffe veier

Snø? Søle? Glatt? Ulendt terreng? Kontrollsystemet X-MODE AWD og nyvinningen GRIP CONTROL forsterker ytelsene med innstillinger tilpasset forholdene, og sørger for stabil og trygg kjøring på alt fra dyp snø på vinterveier til offroad utenfor allfarvei. Rå på røffe veier, landet rundt, året rundt.

Nyutviklet og smart teknologi

Når Subaru nå lanserer sin første elbil, bør det ikke overraske noen at det tradisjonen tro er satt inn store ressurser på å utvikle teknologi av ypperste klasse.

På lag med naturen

SOLTERRA er første modell ut i Subaru sin satsning på helelektriske biler. Den er bygget på en helt nyutviklet plattform – e-Subaru Global platform – og har Litiumion-batterier med ladeeffekt opptil 150 kW og kapasitet på 71,4 kWh. SOLTERRA spiller definitivt på lag med naturen, på lag med framtiden.

Plass til det du trenger

469 cm lang, 186 cm bred og 165 cm høy. Med SOLTERRA får du plass til det meste . Plass til familien. Plass til barnebarna. Plass til handleturen. Plass til hytteturen. Plass til ryggsekkene. Plass til vedsekkene. Plass til håndballkampen. Plass til jaktlaget. Plass til det du trenger!

Prøvekjør en Subaru Solterra hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Subaru Prøvekjøring