Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Subaru Outback

Subaru Outback 4×4 var verdens første stasjonsvogns-SUV og har blitt trendsetteren og forløperen til det man kaller «crossover»-biler. Mange har forsøkt å kopiere dette premiumkonseptet, men Outback har flere forsprang. Høy, stor, solid, sikker og med et lavt tyngdepunkt og overlegent veigrep er Outback særegen i sin klasse. Subaru var først ute med firehjulstrekk i serieproduserte personbiler tidlig på 1970-tallet. I dag er Subaru verdens største produsent av biler med firehjulstrekk og alle modellene kommer med det anerkjente og utprøvde 4×4 systemet. Subaru Outback kommer selvfølgelig med permanent symmetrisk firehjulstrekk, boxer-motor og det testvinnende EyeSight førerassistansesystem som standard.

outback

Maksimal fremkommelighet

Det norske klimaet setter ekstra krav til bilen. Heldigvis er Subaru utviklet for ekstremt klima. X-MODE gir ekstra god fremkommelighet når du trenger det. Når X-MODE aktiveres, endres styringen av motor, girkasse, firehjulstrekk og bremser for å øke veigrepet på glatt og ulendt underlag. I tillegg blir kjøringen nedover tryggere og mer kontrollert med Hill Descent Control som hjelper til med å holde konstant hastighet i nedoverbakke. Avhengig av din kjørestil, kan SUBARU Intelligent Drive (SI-DRIVE)* justere gass og girutveksling for å gi deg rask respons og ekstra krefter når du ønsker det.

Alt og alle skal med

Selv med mye å gjøre, mye å frakte og mange å ta vare på, gir bilen deg en trygg og fleksibel ramme. Subaru Outback har et bagasjerom som tar opptil fire 80-liters kofferter, 60/40 deling av baksetet og et flatt gulv for økt plass og baksete-komfort. Dette gjør det enkelt og fleksibelt å planlegge alle typer utflukter og aktiviteter.

Eyesight

EyeSight bruker to stereokamera til å fange opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bildegjenkjenning, nesten på samme måte som det menneskelige øyet. Systemet hjelper deg å forebygge kollisjon, om du et øyeblikk skulle være uoppmerksom. Som et ekstra par øyne på veien. Når EyeSight oppdager en sannsynlig fare for en kollisjon, blir føreren advart samt bidrar til å aktivere bremsene om nødvendig for å unngå en kollisjon.

Avansert sikkerhetspakke

I tillegg får du den Avanserte Sikkerhetspakken på utvalgte modeller som inneholder: Blindsonevarsler, varsel for kryssende trafikk bak ved rygging, automatisk fjernlys på/av og automatisk avblendbart innvendig speil.

Prøvekjør en Subaru Outback hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Subaru Prøvekjøring