Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Subaru Forester

Subaru Forester har et unikt hybridsystem som ikke går på bekostning av firehjulstrekksystemet. Modellen har også et høyere dreiemoment, forbedret akselerasjon og et lavere forbruk takket være den elektriske motoren. Med firehjulstrekksystemet i Subaru Forester Hybrid kan du være trygg på at du alltid kommer deg frem.

Det er ikke uten grunn at Subaru er verdens mest valgte merke med firehjulstrekk (4X4).

Kom deg frem, uansett vær og vei

Med høy bakkeklaring på 22 cm, og en slippvinkel på henholdsvis 20 og 26 grader foran og bak, i tillegg til permanent symmetrisk firehjulstrekk, er Forester Hybrid designet for å komme seg fram uansett vær- og veiforhold.

Trygghet i fokus - Eyesight

En Subaru er ikke bare laget for å være tøff, den er laget for å få deg trygt frem – i mange år fremover. Dette er en ambisjon Subaru har løst gjennom en rekke ledende teknologiske og innovative løsninger basert på kompromissløshet på kvalitet og sikkerhet. Subaru er opptatt av totalsikkerhet, og en viktig del av dette er forebyggende sikkerhet og systemer som sikrer at ulykker ikke skjer. Det er derfor Subaru har utviklet sitt eget banebrytende førerassistansesystem.

Boxer-motoren

Alle hovedkomponenter i drivverket (girkassen, mellomakselen og bakre differensial) ligger i en symmetrisk linje bak BOXER-motoren som resulterer i en 50:50 vektfordeling. Dette gir Forester Hybrid en gunstig vektfordeling foran og bak, og ikke minst sideveis. Det permanente symmetriske firehjulstrekksystemet har også et lavere tyngdepunkt enn andre systemer, og overfører kreftene til underlaget gjennom alle fire hjul til enhver tid.

Tilbehør

Subaru Forester Hybrid har rikelig med standardutstyr, men dersom du ønsker et mer personlig preg på bilen finnes det flere tilbehørsdetaljer som kan gi bilen din et personlig løft. Det kan være nyttige og praktiske detaljer, tilbehør som øker komforten og velværen, eller rett og slett noe som kun er til for utseendes skyld.

Prøvekjør en Subaru Forester hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Subaru Prøvekjøring