Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Siste nytt

Citroen

Oli – Radikal konseptbil fra Citroën

Uansett hva du måtte mene om formen, er det mest sannsynlig bortkastet for denne kommer ikke i produksjon. Tror vi da i hvert fall. Vi sa det samme om Citroën Ami som nå er en mikrobil som selges i flere tusen eksemplarer.

Nyheter

Ventetiden er over – her er Subaru Solterra

Subaru går spennende tider i møte, for endelig leverer de en elbil til sine trofaste kunder, og det er grunn til å ha store forventninger. Selv om det er lite revolusjonerende ved bilen, leverer den jevnt over godt på alt som teller. Rekkevidde på 466 km, firehjulsdrift, mye plass og god fremkommelighet. Legg til et tiltalende design og et elegant interiør.

Kia

Kia EV9 – snart blir konseptet virkelighet!

Det er nemlig ingen tvil om at EV9 skiller seg ut. Akselavstanden på 3,1 meter gjør bilen limousinestor, og med en lengde på nesten 5 meter vil du få plass til hele familien og litt til.

Kia

Gjør et kupp på Kia E-soul lagerbil!

Vi har en 2021 modell Kia E-soul Exclusive 64 kw. Denne er helt ny, og vi selger den ferdig levert for kr 359.000 inkludert vinterhjul. Her er det førstemann til mølla!

Kia

Ny Kia Sportage

Det er tid for 5. generasjon Sportage, og Kia forandrer det aller meste på den populære SUVen.

Nyheter

Rask levering av el-bil

Du behøver ikke vente i månedsvis på ny el bil! Vi har både Kia og Citroën el biler på lager for levering nærmest på dagen!

Nyheter

Elegant og praktisk. Her er Citroën C5X

Et nytt kunstverk kommer fra Citroen og denne gangen i tradisjonelle former, for ser man C5X i profil kan mange kjenne igjen linjene til både DS, CX og XM. Store familiebiler med fokus på det lille ekstra. Slik er det også med C5X.