Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Uredd for å være synlig

De aerodynamiske linjene og den djerve grillen bidrar til å gi nye Kia Stonic en muskuløs utstråling. Det samme gjør spoileren over bakvinduet og det store luftinntaket i fronten. Solide sidelister og støtfangere med skliplater sørger for en gjennomført røff stil - perfekt for en stilig crossover for de eventyrlystne - uansett hvor de befinner seg eller er på vei.

Dristig eksteriør

Tross elegante detaljer på utsiden, utstråler nye Kia Stonic sportslighet gjennom detaljer som de kraftige og SUV-liknende railsene på taket. Mørke ruter og lekre 17-tommers hjul kan vekke nysgjerrigheten hos andre, mens du bak rattet er kanskje mer opptatt av de dynamiske frontlampene med bi-projeksjon hovedlys og LED kjørelys.

Interiør

Det er fort gjort å bli revet med når man stiger inn i Stonic. Det er opp til dine behov om stoff- eller skinnseter passer best. Kjenn hvor godt det skinnkledde, D-formede rattet legger seg i hendene. Legg merke til kontrastfargene på overflater, i setesømmene og på rattet.


Kjøreegenskaper

Gjør deg klar for moro og kvikk respons bak rattet. Her får du en dynamisk kjøreopplevelse. Den fint avstemte styringen i Stonic gir en engasjerende kjøreopplevelse. Chassiset er bygget med ultra høyfast stål som bidrar til rendyrket kjøreglede. Motoren er en hissigpropp som er ypperlig egnet for eventyr. 1.0T-GDI-motoren yter 120 HK og er et hyggeelement alene i den urbane crossoveren. Dermed er det bare å ta plass, på med sikkerhetsbeltet og gi gass for å kjenne på et nytt nivå av kjørglede.

Komfort

Den midtplasserte infoskjermen er vinklet mot føreren og innbyr til en komfortabel og nytenkende kjøreopplevelse. Knapper og øvrige funksjoner er logisk plassert, dermed kan føreren ha full oversikt og samtidig nyte bilkjøringen. Den elegante designen påvirker ikke den innvendige plassen, Stonic er også romslig. Det er mer enn nok plass til å både venner og mye bagasje. Det delbare baksetet (60:40) bidrar til praktisk pakking.

Prøvekjør en Stonic hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Kia prøvekjøring