Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sportage PHEV

Kia Sportage Plug-in hybrid
Kia fornyer sin populære SUV med ny drivlinje og større innvendig plass. Linjene er frekkere, komforten er høyere, utstyret mer omfattende og utslippene lavere. Suksessen fortsetter. La deg inspirere av nye Sportage Plug-in hybrid.

Imponerende utseendet

Rene, muskuløse flater inspirert av organiske former i naturen er kombinert med spennende detaljer som gir denne SUV-modellen et sportslig og tøft utseende. Den nye designen er mer markant, med skarpe, presise linjer som fremhever den sportslig elegante stilen. Fronten med den integrerte svarte grillen med bikakemønster strekker seg over hele bilens bredde og danner en flott kontrast til de futuristiske bumerangformede LED-kjørelysene og de markante LED Matrix-hovedlyktene. Linjen som forbinder LED-baklyktene, får bilen til å virke enda bredere sett bakfra. Bakruteviskeren er skjult i takspoileren. Det gir en ren og moderne stil, og bedre sikt for føreren.

Usedvanlig romslig

Kupeen er førerorientert med en moderne og ryddig førerplass med integrert buet display, sportslig D-formet skinnratt og midtkonsoll med girskifthjul. Kupeen gir deg all plassen du trenger. Passasjerene i baksetet har god plass til beina, og både føreren og passasjerene har tilgang til mange smarte oppbevaringsløsninger. Alle setene er trukket i myke, komfortable materialer med elegante detaljer og spreke farger. Forsetene har en ekstra sportslig kontur og byr på enda høyere komfort. Alle setene er trukket i myke, komfortable materialer med elegante detaljer og spreke farger. Forsetene har en ekstra sportslig kontur og byr på enda høyere komfort.

Alltid oppdatert

Et stort utvalg avanserte funksjoner holder deg oppdatert med informasjon i sanntid om trafikken, lokale tjenester, været og mye mer. Android Auto™, Apple Car Play™, NLU-basert stemmestyring og annen teknologi gjør alt enda enklere. Med Kia Connect App får du tilgang til informasjon om bilen og kan fjernstyre bilfunksjoner fra smarttelefonen. Fra førerplass har du tilgang til avansert teknologi, som den nye berøringskjermen. Her har du flere moduser som gir deg rask tilgang til mange ulike funksjoner, og gjør det enkelt å bytte mellom klimainnstillinger og navigasjonsfunksjoner.

Førsteklasses komfort

Kupeen er konstruert på en helt ny plattform med fokus på førerorientert design, avansert teknologi og materialer av høy kvalitet. Alt med tanke på å bidra til å forenkle hverdagen og gjøre bilkjøring så komfortabelt og enkelt som mulig. Drivlinjen med bensin- og elmotor skifter sømløst seg imellom, og du merker ikke overgangene. Ved kjøring på bare elmotor, er det aller meste av støyen borte. Da kommer lydanlegget fra Harman/Kardon til sin rett. Det førsteklasses anlegget med 8 høyttalere, ekstern forsterker og Active Sound Design sørger for utmerket lydkvalitet på alle sitteplasser. Din utvalgte musikk nytes i førsteklasses seter trukket i myke komfortable materialer. Forsetene har en ekstra sportslig kontur og byr på enda høyere komfort.

Ny drivlinje

Kia Sportage kommer nå som plug-in hybrid. Det vil si at den har en bensinmotor og elektrisk motor som jobber sammen. Den elektriske motoren kan lades ved hjelp av vegglader, og gir deg utslippsfri rekkevidde på 70 km. Gjennomsnittlig bensinforbruk er oppgitt til 0,11 liter pr mil. Selvfølgelig har nye Sportage firehjulsdrift som standard og framkommeligheten er upåklagelig.

Prøvekjør en Sportage PHEV hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Kia prøvekjøring