Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fronten på Sorento har en markant design med strukturert grill, grillramme i krom og glanset sort støtfanger i bilens farge med vingeformet luftinntak og sølvfarget beskyttelsesplate foran. Den har også nye doble LED-projeksjonshovedlykter, LED-kjørelys og LED-tåkelys som gir god sikt, og gir bilen et lett gjenkjennelig utseende. Markante linjer strekker seg elegant fra panseret til baklyktene og skaper en moderne profil. Den kraftfulle designen understrekes av lengre akselavstand, slankere D-stolper, hjulbuelister i matt sort, kanallister med innsatser i satengmatt krom og dørhåndtak i bilens fagre med dekor i satengmatt krom. 20-tommers (19 tommer på hybrid) lettmetallfelger runder av den utvendige designen.

Romslig og behagelig

Den moderne kupeen holder høy kvalitet med blant annet ambientebelysning, tofargede skinnseter i svart og grått, dekorelementer i glanset sort og dashbord med satengmatt dekor med 3D-mønster og delvis forkrommet dekor. God plass og ergonomiske løsninger gjør kupeen til et behagelig sted å være.
Mer plass til alt du trenger

God plass og fleksible bagasjeromsløsninger gir nye Sorento et bagasjeromsvolum på opptil 821 liter. Den romslige bilen kan raskt forvandles fra en 5-seter til en 7-seter. Baksetene kan forskyves i lengderetningen, og seteryggene kan deles og legges ned i forholdet 40:60, slik at du får plass til både passasjerer og bagasje.

Høy komfort

Bilen er praktisk og bekvem å kjøre i all slags vær, takket være setevarme og -ventilasjon. Head-up-displayet (HUD) viser grafikk og annen relevant kjøreinformasjon i synsfeltet ditt på frontruten, slik at du holder blikket på veien. 360°-kamera viser området rundt bilen i fugleperspektiv når du parkerer, og stemningslyset med flere farger skaper perfekt stemning i kupeen.

Ytelse

- Firehjulsdrift, trygt veigrep uansett terreng
- 2.2 liter diesel og 8-trinns dct
- Rask manuell giring med girhendler
- Terrengmodus tilpasset underlaget
- Girskifte bryter for enkel giring

Teknologi og sikkerhet

- Førerassistentsystemet Drive Wise gjør kjøreturen tryggere og mindre stressende
- Sikrere og enklere kjøring med Lane Following Assist
- Smart Cruise control holder farten på motorveien
- Skiltgjenkjenning varsler deg om gjeldende fartsgrense direkte i kombiinstrumentet
- Blindsonekamera og fjernstyrt parkeringsassistent
- Automatisk nødbrems kan forhindre kollisjoner med kjøretøy eller fotgjenger foran bilen
- Multikollisjonsbrems

Prøvekjør en Sorento hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Kia prøvekjøring