Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sorento Plug-in Hybrid

Nye Kia Sorento ladbar hybrid har en kraftfull og markant front med strukturert grill, grillramme i krom og glanset sort, støtfanger i bilens farge med vingeformet luftinntak og sølvfarget beskyttelsesplate foran. Nye, doble LED-projeksjonshovedlykter, LED-kjørelys og LED-tåkelys kompletterer det atletiske uttrykket og sørger for dynamisk belysning av veibanen. Elegante og aerodynamiske linjer, vertikale LED-baklykter, sportslig beskyttelsesplate, takspoiler i glanset finish og integrert vindusvisker bak, samt miljømerket «eco plug-in hybrid» er noen av detaljene som gir et imponerende visuelt inntrykk.

Romslig og behagelig

Dette er en av få ladbare hybrider med opptil sju seter, og kupeen er både romslig og stilfull. Den er utformet for å gi deg og passasjerene førsteklasses kjøreopplevelser, med ambientebelysning, kvalitetsmaterialer og elegante detaljer. Her finner du dessuten mye praktisk utstyr, for eksempel USB-ladeporter for alle passasjerene. Stilrene og ergonomiske løsninger og et behagelig støynivå i kupeen sørger for topp komfort på turen.


Effektivitet, økonomi og fleksibilitet

Det avanserte hybridsystemet med bensinmotor og elektromotor er miljøvennlig og økonomisk. Med ladbar hybrid har du fleksibiliteten til å kjøre langt, samtidig som du reduserer CO2-utslippene og de totale kostnadene. De regenererende bremsene lader batteriet når du bremser eller lar bilen rulle, noe som gir enda bedre drivstofføkonomi og lengre rekkevidde.

Firehjulsdrift

Firehjulsdriftsteknologien fordeler automatisk dreiemomentet til hvert enkelt hjul. Det gir bedre veigrep og mer presis kjøring, uansett underlag og kjøreforhold. Med funksjonen for valg av terrengmodus kan du også tilpasse bilens kjøreegenskaper slik du vil med et knappetrykk. Velg mellom kjøremodusene Eco, Sport og Smart og terrengmodusene Snow, Mud og Sand.

Tilkobling

- UVO Connect App
- Doble skjermer, full oversikt
- Trådløs lading av smarttelefon
- KIA Live Services – Alltid oppdatert
- Eksklusivt lydanlegg fra BoseTeknologi og sikkerhet

- Førerassistentsystemet Drive Wise gjør kjøreturen tryggere og mindre stressende
- Sikrere og enklere kjøring med Lane Following Assist
- Smart Cruise control holder farten på motorveien
- Skiltgjenkjenning varsler deg om gjeldende fartsgrense direkte i kombiinstrumentet
- Blindsonekamera og blindsonecarsler
- Automatisk nødbrems kan forhindre kollisjoner med kjøretøy eller fotgjenger foran bilen
- Multikollisjonsbrems

Prøvekjør en Sorento Plug-in Hybrid hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Kia prøvekjøring