Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Distinkt design

La deg overraske av den stilige bakenden til Kia Niro. Et ultra-moderne utseende med C-formede LED-lys, sølvfargede detaljer og distinkte former. Et blikk på den sporty frontspoileren gir et første hint om designen. Iøyenfallende vertikale lameller i grillen gir et sporty utseende – og forbedrer aerodynamikken. Sølvfargede detaljer gir helhet til bilens atletiske siluett. Samtidig viser LED-lysene veien på en stilfull måte.

Romslig interiør

Nye Kia Niro gir deg mange muligheter takket være god plass og smarte løsninger. Det elektriske førersetet justeres enkelt for å gi en god ergonomisk sittestilling. I forsetene er det både varme og kjøling, og i baksetene kan du også få varme. På førerplassen er alle kontrollfunksjoner og skjermer plassert i førerens synsfelt. Her vil du finne all ønskelig informasjon om hybridsystemet, navigasjon og multimedia, uten at noe forvirrer eller distraherer.

Kjøreegenskaper

Niro Hybrid leveres med 6 trinns automatgir som standard, og med en samlet motorytelse på 141 hk og 256 Nm. Bensinmotoren er en effektiv 1,6 GDI på 105 hk, mens elmotoren bidrar med det spenstige driemomentet på hele 170 Nm og 44 hk. Totalen er en lettkjørt opplevelse preget av god ytelse, effektiv lading under kjøring og lavt forbruk (0,38 liter på mila). Gled deg over kvikke og sømløse girskift, samt redusert bensinforbruk med den responsive 6-trinns dobbel-clutch (DCT) girkassen. For en mer sportslig kjørstil er det bare å trekke girspaken til Sportmodus.

Teknologi og sikkerhet

- Smart Cruise Control tilpasser avstanden
- Automatisk nødbrems gjenkjenner biler og fotgjengere
- Blindsonevarsler og tretthetsvarsler
- Innovative hybrid-teknologier optimaliserer effektivitet og ytelse.
- Elektronisk parkeringsbrems.

Tilkobling

- 10.25" navigassjonsskjerm og premium lyd-system
- UVO Connect, neste generasjons tilkoblede tjenester
- Kia Live Services, alltid oppdatert informasjon
- Trådløs telefonlader gjør det enkelt å lade telefonen.

Prøvekjør en Niro Hybrid hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Kia prøvekjøring