Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

EV6 er en helelektrisk crossover fra Kia som markerer starten på en ny epoke og setter en ny standard for fremtiden. La deg inspirere av den iøynefallende og særpregede designen. Se på den unike lyssignaturen som går i en bue over bagasjeromslokket fra bakskjerm til bakskjerm.
Lysdiodene skaper en karakteristisk effekt som kan minne om tangentene på et piano. Taket på EV6 følger en rett og sportslig linje som ender i en spoiler bak. Den tar seg ikke bare bra ut, den bedrer også bilens aerodynamiske egenskaper og sørger dermed for bedre energiutnyttelse. Legg også merke til de skjulte dørhåndtak som felles ut når du nærmer deg bilen. En elegant detalj som også reduserer luftmotstanden.

Morgendagens utstyr

EV6 har det meste av utstyr du forventer deg i en moderne bil, men i tillegg kan den også lokke med RSPA, Remote Smart Parking Assist. Den har også et Head Up Display med 3D-funksjon. Selvfølgelig har bilen appstyring via KIA UVO Connect og et påkostet stereoanlegg fra Meridan med 14 høyttalere.

Rask lading

Med et 800V høyhastighets ladesystem kan en kort lading på 4,5 minutter gi deg 100 km rekkevidde. Det tar mindre enn 18 minutter å lade fra 10 til 80%.


Inntil 528 km rekkevidde

Du får EV6 med to forskjellige batteripakker, 58 kWh eller 77,4 kWh. EV6 sitt 77,4kWh batteri gir en rekkevidde på inntil 528 km når det er fulladet. Velg mellom bakhjulstrekk med en elektrisk motor eller firehjulstrekk med to motorer. Med effekter fra 170 hk til 585 hk kan de fleste finne en bil for sitt behov. Bilen passer likebra til søndagsturen som en tur på racerbanen.


Praktisk powerbank

EV6 er utstyrt med vehicle-to-load (V2L) som fungerer som en praktisk, rullende powerbank for ditt daglige liv eller fritidsaktiviteter. Den kan fungere som en nødstrømkilde for hjemmet ditt. Faktisk leverer EV6 opptil 3,6 kW strøm. Her kan du være en barmhjertig samaritan langs veien ved å hjelpe et annet utladet kjøretøy med ekstra strøm fra din EV6. Du kan også bruke bilen til steiking av vafler, koke kaffe eller drifte din elektriske hekkesaks.Behagelig atmosfære

Da vi skulle designe kupeen i EV6, ville vi skape et unikt rom med fokus på personene i bilen. Stemningsbelysningen forsterker denne opplevelsen og tilfører det lille ekstra. Setene i Kia EV6 kan legges ned i en komfortabel hvilestilling mens bilen står på lading. Når seteryggen legges bakover, reguleres setet automatisk, slik at du får en optimal og behagelig hvilestilling.

Prøvekjør en EV6 hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Kia prøvekjøring