Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ceed Plug-in Hybrid

Kias første europeiskbygde ladbare hybrid er en romslig og atletisk stasjonsvogn med miljøvennlig profil. De fleste vil kunne nøye seg med helelektrisk kjøring til hverdags og for eksempel til og fra jobb. Gode aerodynamiske egenskaper og en kraftfull, moderne design med sportslig støtfanger og grill sørger for at bilen ikke bare er flott å se på, den er også energiøkonomisk. 17-tommers aluminiumsfelger understreker den kraftfulle profilen.

Moderne interiør

Føreren er midtpunktet i den romslige kupeen. Det heldigitale kombiinstrumentet på 12,3 tommer og den trykkfølsomme navigasjonsskjermen på 10,25 tommer er integrert i dashbordets horisontale design. På skjermen i HD-kvalitet kan du se veiforklaringer sving for sving, informasjon om lydavspilling og telefonsamtaler og mye mer.

Miljøvennlig og økonomisk

Den nye drivlinjen består av en litiumpolymer-basert batteripakke på 8,9 kWh og en 44,5 kW elektromotor i kombinasjon med en økonomisk 1,6 l GDI-motor med sekstrinns dobbeltclutchgirkasse. Resultatet er bare 28 gram CO2 per km og 141 hk.

Moderne hybridløsninger

Regenererende bremsing vil si at bevegelsesenergien som genereres når du bremser eller slipper ut gasspedalen, brukes til å lade batteripakken. Coasting guide-funksjonen analyserer kjøreruten og gir deg beskjed om når du kan slippe ut gasspedalen. I elbilmodus aktiveres en «virtuell motorlyd», slik at fotgjengerne hører deg når du kommer.

Komfort

- Den smarte plasseringen av batteriet gir rikelig med bagasjeplass.
- Den nye ladeindikatoren er plassert øverst på dashboardet så du kan enkelt sjekke om bilen er fulladet.
- Viktige data vises på er 12.3" display
- Samtlige seter har setevarmer, og også rattet har effektiv varmefunksjon. Forsetene har i tillegg ventilasjon, noe du vil sette pris på på varme dager.

Teknologi og sikkerhet

- Førerassistentsystemet Drive Wise gjør kjøreturen tryggere og mindre stressende
- Smart Cruise control holder farten på motorveien
- Hold trygg avstand til kjøretøyet foran med Lane Following Assist. - God sikt i alle retninger, varsler deg om biler som nærmer seg
- Skitgjenkjenning varsler deg om gjeldende fartsgrense direkte i kombiinstrumentet
- Fjernlysassistenten skifter automatisk fra fjern- til nærlys så du ikke blender andre bilister.
- Automatisk nødbrems kan forhindre kollisjoner med kjøretøy eller fotgjenger foran bilen
- Parkeringsassistenten hjelper deg å parkere ved hjelp av ryggekameraet

Prøvekjør en Ceed Plug-in Hybrid hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Kia prøvekjøring