Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Rask levering av el-bil

Du behøver ikke vente i månedsvis på ny el-bil! Vi har både Kia og Citroën el biler på lager for levering nærmest på dagen!  Hos oss kan du få biler med rekkevidde opp til 460 km og priser fra kr 289.900
E-Soul

Kia e-Soul

Moderne linjer, friske farger og avansert teknologi betyr at Kia e-Soul skiller seg ut i mengden. Velg mellom flere ensfargede eller tofargede lakkvarianter (karosseri, tak og sidespeil). Modellspesifikke 17-tommers lettmetallfelger gjør stilen komplett. Kia e-Soul leveres med LED-kjørelys og LED-tåkelys foran, samt LED-kombinasjonslykter bak. I tillegg er det LED-blinklys på de elektriske sidespeilene.

E-Niro

Kia e-Niro

Kia e-Niro gir et selvsikkert inntrykk. Crossover-elementer som takskinner er kombinert med en lukket grill som gir gode aerodynamiske egenskaper. Plassen er raus i Kia e-Niro, der føreren har full oversikt fra den behagelige, høye førerplassen, og det er god takhøyde og godt med benplass for fire passasjerer. 

E-C4

Citroen e-C4

I over 100 år har kreativitet og teknologi vært drivende for Citroën. Splitter nye og helelektriske Citroën ë-C4 er resultatet av en lang og stolt tradisjon for leken design og overlegen komfort. ë-C4 kombinerer den sportslige elegansen til en kombimodell med den nordiske og tøffe stilen til en SUV. Resultatet er en umiskjennelig Citroën som skiller seg ut på veien.