Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Citroën Jumpy

Den nyeste generasjonen Jumpy er bygd opp på en enda mer praktisk, komfortabel og trygg måte. Den integrerer de nyeste generasjonene førerassistentsystemer og motorer, noe som gjør bilen til den ideelle partner for «hverdagsheltene». Bilen fås i 3 lengder og er utstyrt med handsfree sideskyvedører (som ekstrautstyr)

e-jumpy, jumpy

Praktisk og smart

Citroën Jumpy er effektivt tilpasset alle dine behov og er like funksjonell, praktisk og ergonomisk som alltid. Den spesifikt forsterkede nye generasjonen modulplattform er basert på C4 Picasso og SpaceTourer. Den kan frakte inntil 1400 kg nyttelast, 6,6 m3 lastevolum, 4 m nyttelengde og inntil 2,5 tonn tilhengerlast.

Den modulbaserte utførelsen kommer også til uttrykk i to akselavstander (2,92 m og 3,27 m) og to overheng bak (0,80 m og 1,15 m) som kombinert gir 3 forskjellige lengder.

Høy komfort

Avhengig av veistandard tilbyr CITROËN Jumpy transportkomfort på høyeste nivå, takket være en smidig drivlinje og utmerket støtdemping.
CITROËN Jumpy har et forsterket pseudo-McPherson-frontoppheng med stabilisatorstag og en ny, skrå trekantformet bakaksel som tåler en nyttelast på inntil 1400 kg. Disse akslene er egnet til 4x4-kraftoverføring (fra DANGEL).

Allsidig

Takket være sin spesifikke inndeling og sidepassasjersetets allsidighet i hevet stilling gir Moduwork et ekstra lastevolum med flatt gulv. Med et sikkert nett på førersetesiden forlenger Moduwork lastelengden med 1,16 m (inntil 4 m nyttelengde for XL).
Den forvandler dessuten kupeen i Jumpy til et mobilt kontor ved å senke midtarmlenet og avdekke et svingbord med strikk og stift for å holde gjenstander (PC, nettbrett m.m.). I tillegg finnes det en spesifikk holder for smarttelefon og nettbrett som tilbehør.

Dimensjoner

Citroën Jumpy kommer i 3 forskjellige lengder så det er enkelt å finne en bil som passer deres behov:
- Lengde 460,6 cm / 495,6 cm / 530,6 cm
- Lastelengde 216,2 cm / 251,2 cm / 286,2 cm
- Bredde 192 cm
- Høyde 194 cm
- Lastehøyde 139,7 cm
- Nyttelast 1079 – 1375 kg

Prøvekjør en Citroën Jumpy hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Citroen prøvekjøring