Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Citroën ë-C4X

Nye Citroën ë-C4 X våger å utfordre det tradisjonelle for å tilby deg et kjøretøy som er både innovativt og særegent: et design i veiskillet som kombinerer den elegante silhuetten til en sedan med det moderne utseendet av en SUV, samt tidløst raffinement og plass.

Dynamisk taklinje

Med en lengde på 4,6 m passer nye Citroën ë-C4 X perfekt inn i Citroën-serien mellom C5 X (4,80 m) og C4 (4,36 m). Akselavstanden på 2,67 m er identisk med sistnevnte. Sett fra siden flyter bilens dynamiske taklinje grasiøst fra toppen av frontruten til det øvre baklukepanelet for å skape en fastback-silhuett. Aerodynamikken er optimert takket være den raske og rene taklinjen på karosseriet, som resulterer i en luftmotstandskoeffisient på CX 0,29 og en rekkevidde på 360 km.

Sterk Citroën-signatur

Det høye, horisontale panseret er preget av konkave fordypninger, og de forkrommede vinklene strekker seg over hele bredden av bilens karosseri. Frontlyktene er utstyrt med Citroën LED Vision-lysteknologi. I tillegg til å gi et godt lysbilde, forsterker de kjøretøyets høyteknologiske DNA.

Nye LED-baklys

Nye karakteristiske LED-baklykter gjenspeiler lyssignaturen i fronten. Baklyktene tar opp de skulpturerte linjene i bagasjerommets åpning og ender i form av en pil ved bakdøren, noe som ytterligere forsterker dynamikken i silhuetten.

Citroën Advanced Comfort® Fjæring

Essensielt for komfortabel kjøring, Citroëns innovative og eksklusive fjæringssystem består av å bruke to hydrauliske stoppere i kombinasjon med støtdemperen og fjæren, i stedet for de mekaniske stopperne. Dette gir den "flygende teppe"-effekten som har gjort Citroën kjent. Det får bilen til å føle at den glir over det ujevne underlaget.

Avanserte komfortseter

De brede og innbydende, Advanced Comfort®-setene er utstyrt med spesielt forsterket 15 mm skum og gir en unik kombinasjon av visuell og dynamisk komfort. Passasjerene vil føle at de sitter i en behagelig stol, holdt på plass og isolert fra støy og ujevnheter på veiene. Skummet i setene har høy tetthet som sikrer optimal komfort, spesielt på lange reiser. De romslige baksetene kan varmes opp, det samme kan forsetene som også er utstyrt med massasjefunksjon.

Romslig bagasjerom

Det unike designet til nye Citroën ë-C4 X har gjort det mulig å lage et imponerende bredt bagasjerom på hele 510 liter. Ettersom taket går jevnt nedover bak, lar hengslene bakluken åpne bredt og høyt for enkel tilgang. Ekstra plass under gulvet i bagasjerommet gjør at flere gjenstander kan transporteres og ladekabelen(e) fint kan plassert i nye Citroën ë-C4.

Citroën Care

Nye Citroën ë-C4 X tilbyr en rekke av de nyeste kjøreassistent systemene. Det nye infotainment-grensesnittet My Citroën Drive Plus gir føreren flere muligheter når det kommer til brukervennlighet, peronsalisering og tilkoblede tjenester.

20 sikkerhets- og førerhjelpesystemer

Teknologiene som tilbys på nye Citroën ë-C4 X Elektrisk og C4 X for å forbedre kjøresikkerheten inkluderer:
• Active Safety Brake
• Kollisjonsrisikovarsel og Post Collision Safety Brems
• Highway Driver Assist (Selvkjøring nivå 2)
• Adaptiv cruisekontroll med Stop & Og
• Head-up display i farger
• Rryggekamera i HD kvalitet
• Vision 360 graders parkeringshjelp

Prøvekjør en Citroën ë-C4X hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Citroen prøvekjøring