Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Berlingo personbil

Citroën Berlingo er en romslig bil som byr på mye komfort og mange tilpasningsmuligheter: mer plass enn noensinne, tre bakseter som kan legges ned enkeltvis, en ny generasjon Modutop®-multifunksjonstak med mange oppbevaringsmuligheter, i tillegg til nye farger og materialer

berlingo citroen

Den perfekte flerbruksbilen

Citroën Berlingo er den perfekte flerbruksbilen med markant, tøft design med stilige Airbumps® og flotte fargedetaljer.

Den har tydelige, moderne linjer og leveres i to lengder: Standardversjonen L1 er 4,40 meter lang, mens den nye L2-versjonen er 4,75 meter lang. L2-versjonen leveres både som 5-seter og 7-seter. Panseret til Citroën Berlingo er høyere og kortere, den karakteristiske fronten har lyssignatur i to høyder og frontruten er flyttet lengre fram, slik at den både gir større plass og mer lys.
Takbøylene og Airbump®-luftputene fremhever det robuste preget og beskytter karosseriet mot mindre bulker og riper.

En bil med særpreg

Citroën Berlingo kan leveres i 7 lakkfarger: Sand, Grå Artense, Grå Platinium, Svart Onyx, Blå Deep, Rød Arden, Hvit Banquise og den splitter nye fargen Metallic Copper.

Det tilbys også fargepakker med detaljer i hvitt eller oransje rundt tåkelysene og på sidelistene. Citroën Berlingo har et elegant dashbord med rene linjer og mange oppbevaringsrom. Førersetet gir en høy kjørestilling. Velger du XTR-designen, får du setetrekk i Wild Green med en oransje stripe på seteryggene.

Mange tilpasningsmuligheter

Baksetene kan legges ned enkeltvis eller sammen, slik at du kan tilpasse plassen etter behov. Når de er lagt ned, får du en jevn lasteflate.
Når passasjersetet foran er lagt helt ned, har Citroën Berlingo et lastevolum på opptil 2693 VDA liter og en lastelengde på over 3 meter i L2-versjonen. Hattehyllen kan settes i to forskjellige posisjoner: den vanlige høye posisjonen og en mellomhøy posisjon som deler opp bagasjerommet.

Hattehyllen tåler en vekt på opptil 25 kg og er lett tilgjengelig gjennom vinduet i bakluken. Hyllen kan oppbevares bak setene på andre seterad.

Høy sikkerhet med 18 førerassistentsystemer

Citroën Berlingo er utstyrt med mye moderne teknologi som gjør hverdagen litt enklere. Teknologien sørger for høyest mulig sikkerhet og minst mulig stress.

Filskiftevarsler, uoppmerksomhetsvarsler, blindsonevarsler, utvidet trafikkskiltgjenkjenning, aktiv nødbremsassistent, kollisjonsvarsler, ryggekamera med Top Rear Vision og mange flere.

Prøvekjør en Berlingo Personbil hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Citroen prøvekjøring