Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Citroën Berlingo Proff

Hos Citroën begynner historien om varebilen i det 20 århundre. Berlingo stammer fra en lang rekke varebiler, og det hele startet i 1928 med varebilen C4. I 1950 ble den berømte 2 CV minivarebil lansert, en varebilutgave av kultbilen 2CV, som etterhvert ble en ikonisk modell.

I 1978 ble 2 CV minivarebil erstattet av Acadiane.

Men det virkelige gjennombruddet kom på 80-tallet med en ny modell: Citroën C15 som ble solgt i over 1,18 millioner eksemplarer i løpet av 22 år.

Den andre store revolusjonen på slutten av det 20. århundre heter Berlingo! Første generasjon ble lansert i juli 1996. Den flyttet enda en gang grensene for etablerte standarder for komfort og fikk en mer karakteristisk stil. Navnet ble etterhvert synonymt med varebilsegmentet.

Dimensjoner

- Lengde 440,3 cm / 475,3 cm
- Lastelengde 181,7 cm / 216,7 cm
- Bredde 192,1 cm
- Høyde 179,6 cm
- Lastehøyde 120 cm / 127 cm
- Lastekapasitet 1000 kg

Extenso®-kabinen: 3 seter og modulær

Extenso®-kabinen er fleksibel og sømløs. Den kan ta 3 personer, eller få økt lengde og volum til last. For å øke den maksimale lastelengden, kan passasjersetet foldes ned. Dermed får man opptil tre meter lastelengde i L1-versjonen og 3,4 meter i L2-versjonen.

1. Extenso®-kabinen har plass til tre personer, takket være en 2-seters benkstol.
2. Ved å folde midtsetet, får man et mobilt kontor med et eget, justerbart skrivebord. Oppbevaringsrom med lås finnes også under setet.
3. Med setet slått opp, frigjør man ekstra plass for frakt av selv de mest ømtåelige ting, og det øker lastelengden fra 3,3 m3 til 3,8 m3 i M-versjonen og fra 3,9 m3 til 4,4 m3 i XL-versjonen

Kontor i bilen

Kupeen til nye Citroën Berlingo Proff er designet for å fungere som et mobilt kontor, der du enkelt kan jobbe på farten. Du kan koble laptopen din til et 220V støpsel og putte den ute av syne i TopBox-en. På den praktiske siden finner du også en trådløs lader for smarttelefoner, i tillegg til to tilgjengelige 12V USB-innganger.

Med Extenso®-kabinen, kan du jobbe komfortabelt takket være det justerbare skrivebordet som dukker opp når midtsetet er foldet ned.

Utstyr og nyttig teknologi

Nye Citroën Berlingo Proff er fullstappet med teknologi som er nyttig i hverdagen. I tillegg er nye Citroën Berlingo Proff både funksjonell og praktisk.
Den følger med i tiden og tilbyr en kjøreopplevelse som både er tryggere og mer behagelig. Den utmerker seg i sitt segment med:

- 4 tilkoblingsteknologier i kupeen inkludert Citroën Connect Nav og Mirror Screen (Apple Car Play / Android Auto) eller trådløs lading for smarttelefon
- 20 kjøreassistentteknologier.

Prøvekjør en Berlingo Proff hos oss!

Legg igjen detaljene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg angående prøvekjøring!

Citroen prøvekjøring